UKK


Miten kirjaudun sovellukseen?

Sovellukseen kirjaudutaan omalla jäsennumerolla ja salasanalla. Eli samoilla tunnuksilla, joita käytät kirjautuessasi jäsenintraan liiton verkkosivuille. Jäsennumeron löydät Radiografia-lehden takakannesta ja salasanana toimii postinumerosi. Tunnistauduttuasi sovellus muistaa kirjautumisesi, joten sovelluksen käyttäminen helpottuu.
Muistathan suojella puhelimesi kuitenkin PIN-koodilla.

Pystynkö käyttämään mobiilikorttia ilman verkkoyhteyttä?

Sovellus vaatii verkkoyhteyden toimiakseen, joten mobiilikorttiakaan ei voi käyttää ilman verkkoyhteyttä.

Pitääkö mobiilikorttiin kirjautua joka kerta?

Ei tarvitse. Kun kirjaudut yhden kerran, voit jättää sovelluksen auki ja kun seuraavan kerran avaat sen, sinun ei tarvitse kirjautua uudelleen. Muistathan suojata puhelimesi kuitenkin PIN-koodilla tai muilla tunnistautumistavoilla.

Miksi siirrytään mobiiliin?

Mobiilissa toimiva jäsenkortti on ekologinen ja hiilijalanjäljeltään järkevä vaihtoehto. Lisäksi kännykässä oleva mobiilijäsenkortti kulkee mukana ja voit kätevästi osoittaa jäsenyytesi esimerkiksi liiton täydennyskoulutuspäivillä rekisteröityminen tullaan tulevaisuudessa tekemään jäsenkortin avulla. Samoin jäsenetujen käyttäminen helpottuu.

Minulla ei ole älypuhelinta, miten saan jäsenkortin ilman mobiilisovellusta?

Voit vielä toistaiseksi tulostaa itsellesi jäsenkortin X-FILEstä. Sen avulla voi osoittaa liiton jäsenyyden etua käytettäessä.

Miksei sovellus toimi kaikissa Huawein puhelimessani?

Googlen ja Huawein erimielisyyksien vuoksi Googlen Play-kauppaa ei uudemmista Huawein malleista löydy. Huawein omasta AppGallerysta Röntgenhoitajaliittosovellusta ei saa. Lue myös Huawein info.

Ongelmatilanteissa voit laittaa viestiä liittoon palautelinkin avulla. Muistathan laittaa mukaan yhteystietosi, jotta voimme olla yhteydessä sinuun.
 
 
Tehy