Varjoaineen verkkokurssi

Verkkokurssi tauolla

Verkkokurssin hinta 40€ + ALV 24% (9,60 €)


Kurssi toteutetaan selainpohjaisena verkkokurssina. Kurssin suorittaja saa sähköpostitse linkin ja tunnukset oppimisalustalle. Opiskelu tapahtuu suorittajan omalla laitteella ajasta ja paikasta riippumatta (etätyönä tai työpaikalla). Kurssin suorittamiseen on hyvä varata 1-2 työpäivää. Huomioithan, että saamasi tunnus on henkilökohtainen ja vain yksi henkilö voi suorittaa sillä kurssin.

Valmennus sisältää: 
· Kiinnostavia ja käytännönläheisiä luentoja
· Tiiviin sähköisen oppimateriaalipaketin verkossa
* Monivalintaloppukokeen

Kurssin osa-alueet: 
· Kontrastiaineiden luokittelu
· Radiografiset valmisteet
· MRI-tehosteaineet
· Ultraäänen tehosteaineet
· Hiilidioksidi
· Kontrastiaineiden haittavaikutukset
· Suoniyhteydet ja varjoaineiden annostelu

Tunnukset verkkoalustalle ovat voimassa 2 kuukautta, joten voit itse jaksottaa opiskelun haluamallasi tavalla. Lähetämme uusille ilmoittautuneille tunnukset aina kuun 1. arkipäivänä. Ilmoittautuminen tulee tehdä 7 päivää ennen em. lähetyspäiviä, jotta ehtii kyseiseen tunnusten lähetykseen. 

Kurssin suorittamiseen sisältyy verkossa tehtävä osaamisen varmentaminen. Kaikki valmennuksen hyväksytysti suorittaneet saavat kurssin suorittamisesta todistuksen.

HUOM! Jos et ehdi suorittaa kurssia kahden kuukauden sisällä ja tunnuksesi vanhenevat, täytyy sinun maksaa ja tilata uudet tunnukset. "Vanhojen tunnusten" uudelleenaktivointi ei ole teknisesti mahdollista, joten kurssin suorittaminen on aloitettava alusta. 

 
 
Tehy