2015 vuoden röntgenhoitaja

Outi Savijärvi, Pirkanmaa

Outi Savijärvi on sitoutunut työhönsä ja on alansa ammattilainen isolla sydämellä. Hän jaksaa tehdä röntgenhoitajan vaativaa työtä ahkerasti kehittäen jatkuvasti omaa työtään. Outi on ylpeä ammatistaan ja arvostaa röntgenhoitajien ammatillisuutta koko terveydenhuollon moninaisessa kontekstissa.

Vuoden röntgenhoitaja on valmistunut röntgenhoitajaksi viisi vuotta sitten ja jo opiskeluaikanaan hän ymmärsi yhteenkuuluvuuden merkityksen yhdessä pienimmistä terveydenhuollon ammattiryhmissä. Outi toimi aktiivisesti mukana paikallisessa toiminnassa osallistuen röntgenhoitajien työnkuvan ja ammatillisuuden kasvattamisen hyväksi. Hänellä on ollut hyvin realistin kuva röntgenhoitajan työstä ja hän haluaa tehdä työnsä mahdollisimman hyvin pääsääntöisesti päivystysalueella. Outi kuvaillaan hyväksi työkaveriksi, joka ei koskaan jätä kollegoitaan pulaan ja on valmis aina auttamaan ja jakamaan osaamistaan.

Outin aktiivisuudesta kertoo se, että hän ollut mukana monessa ja toiminut lyhyestä ”virkaiästään” huolimatta luennoitsijana monilla lääketieteellisen kuvantamisen täydennyskoulutuspäivillä. Lisäksi Outi on ollut mukana Pirkanmaan röntgenhoitajat ry:n toiminnassa mukana jo lähes 10 vuotta, eli aivan opintojensa aloittamisesta lähtien. 

 
Tehy