Radiografiapäivät MMXX

Radiografiapäivät Helsingissä Radisson Blu Seaside hotellissa 1-2.10.2020 

Radiografiapäivät suunnitellaan huomioon ottaen viranomaisohjeistukset ja riittävät turvavälit. Hotelli on sitoutunut samaan käytäntöön ja osallistujien turvallisuuteen kiinnitetään huomiota suunnittelussa. 

Radiografiapäivien ohjelma koostuu viidestä rinnakkaissessiosta sekä torstaina että perjantaina ja --kaikkiaan päivillä on huikeat 30 sessiota ja lisänä sonograafereille on varattu koko perjantai hands-on sessioita. Ohjelma on suunniteltu siten, että torstaiaamulla ”pitkämatkalaisetkin” ehtivät varsinaisille luennoille aamulla ja perjantain ohjelma päättyy siten, että takaisin matkaavat ehtivät sopivasti iltapäivän juniin.


Radiografiapäivien ohjelmassa on runsaasti luentoja ns peruskuvantamisesta, isotooppeista, tietohallintaa ja tietojärjestelmäasiaa sekä perinteisesti myös kahtena päivänä luentoja sädehoidon saralta unohtamatta tietenkään tutkimuksen sessioita.  2020 päivien ohjelmassa on mukana luentoja myös esimiesasemassa oleville, unohtamatta kaikille osallistujille tärkeää asiaa työhyvinvoinnista.

Radiografiapäivien ohjelman teossa ovat olleet mukana eri jaostot ja heidän vahvan panoksensa avulla ohjelmasta on saatu rakennettua ajankohtainen ja tulevaisuuteenkin kurkistava kattava ohjelma. Lisäksi jäseniltä kerätty palaute on arvokasta tietoa päivien suunnittelussa.

Tästä voit tulostaa Radiografiapäivien ohjelmalehtisen (pdf)


     


 
 
Tehy