Radiografiapäivät MMXIX

Vuoden 2019 Radiografiapäivät järjestetään 9.-10.5.2019 Oulussa.

 

Radiografiapäivien ohjelma koostuu viidestä rinnakkaissessiosta sekä torstaina että perjantaina, kaiken kaikkiaan päivillä on 24 erillistä sessiota. Ohjelma on suunniteltu siten, että torstaiaamulla ”etelämmästä tulevat” ehtivät varsinaisille luennoille aamujunalla ja perjantain ohjelma päättyy siten, että etelään matkaavat ehtivät sopivasti iltapäivän junaan.


Radiografiapäivien ohjelmassa on runsaasti luentoja ns peruskuvantamisesta, isotooppeista, tietohallintaa ja tietojärjestelmäasiaa sekä perinteisesti myös kahtena päivänä luentoja sädehoidon saralta unohtamatta tietenkään tutkimuksen sessioita.  Uutena vuoden 2019 päivien ohjelmassa on perjantaipäivän ohjelmassa luentoja johtamisesta ja esimiesasemassa oleville unohtamatta kaikille osallistujille tärkeää asiaa työhyvinvoinnista.

Radiografiapäivien ohjelman teossa ovat olleet mukana eri jaostot ja heidän vahvan panoksensa avulla ohjelmasta on saatu rakennettua ajankohtainen ja tulevaisuuteenkin kurkistava kattava ohjelma. Lisäksi jäseniltä kerätty palaute on arvokasta tietoa päivien suunnittelussa.


 
Tehy