Radiografiapäivät MMXXII


5.-6.5.2021.


Radiografiapäivät Helsingissä Radisson Blu Seaside hotellissa.

Radiografiapäivien ohjelma koostuu viidestä rinnakkaissessiosta sekä keskviikkona että torstaina - kaikkiaan päivillä on huikeat 30 sessiota.  Ohjelma on suunniteltu siten, että  keskiviikkoaamuna ”pitkämatkalaisetkin” ehtivät varsinaisille luennoille, ja torstain ohjelma päättyy siten, että kaikki ehtivät sopivasti iltapäivän juniin.

Radiografiapäivien ohjelmassa on runsaasti luentoja ns. peruskuvantamisesta, isotoopeista, tietohallinnasta ja tietojärjestelmästä sekä perinteisesti myös kahtena päivänä luentoja sädehoidon saralta unohtamatta tietenkään tutkimuksen sessioita. Sonograafereiden kahden päivän ohjelmassa on torstaina hands-on sessioita. 2021 päivien ohjelmassa on mukana luentoja myös esimiesasemassa oleville unohtamatta kaikille osallistujille tärkeää asiaa työhyvinvoinnista.

Radiografiapäivien ohjelman teossa ovat olleet mukana eri jaostot ja heidän vahvan panoksensa avulla ohjelmasta on saatu rakennettua ajankohtainen ja tulevaisuuteenkin kurkistava kattava ohjelma. Lisäksi jäseniltä kerätty palaute on arvokasta tietoa päivien suunnittelussa.

Tulosta tästä Radiografiapäivien 2021 esite (pdf)


     


 
 
Tehy