Kliininen Radiografiatiede

Käsikirjoituskutsu Kliininen Radiografiatiede-lehden lokakuun 2018 numeroon. Haemme tähän numeroon hyvätasoisia alkuperäisartikkeleita, katsauksia ja opinnäytetyön esittelyjä. Käsikirjoitukset jotka käsitellään mahdollisimman nopeassa aikataulussa tulisi jättää lehden päätoimittajalle viimeistään 21.5.2018 mennessä, poikkeuksena opinnäytetyön esittelyt, jotka voi jättää 25.6.2018 mennessä.

Löydät täydelliset kirjoittajan ohjeet osoitteesta https://sorf.fi/index.php?k=8399


Vuoden 2017 kakkosnumero on ilmestynyt, voit lukea sen alla olevasta linkistä
Kliininen Radiografialehti 2/2017 

Tiedejulkaisu postitetaan Suomen Röntgenhoitajaliitto ry:n jäsenille. Lehteä voi tilata erikseen Suomen Röntgenhoitajaliitosta hintaan 10 €/vuosi.

Tiedustelut katariina.kortelainen(at)sorf.fi 

Kliininen Radiografiatiede -lehti on Suomen Röntgenhoitajaliitto ry:n ja Radiografian Tutkimusseura ry:n yhteinen julkaisu. Lehdessä julkaistaan radiografian alaan (käytäntö, koulutus, tutkimus sekä radiografiatiede) liittyviä alkuperäisartikkeleita, katsauksia, tapausselostuksia ja opinnäytetöiden esittelyjä kaikilla skandinavisilla kielillä sekä englanniksi. Erityisen kiinnostunut lehti on kirjoituksista, jotka edistävät kliinistä radiografiaa (diagnostiikka, sädehoito, isotoopit) ja siihen liittyvää koulutusta, tutkimusta ja radiografiatiedettä.

Julkaisu on arvioitu Tieteellisten seurain valtuuskunnan julkaisufoorumilla tieteellisenä julkaisuna tasolle1 = perustaso. Lehti on rekisteröity seuraviin tietokantoihin, Suomessa Medic ja Norjassa BiB sys.  

Radiografian tutkimusseura vastaa lehden tieteellisestä tasosta ja sisällöstä sekä Suomen Röntgenhoitajaliitto lehden julkaisutoiminnan käytännön toteutuksesta ja kustantamisesta. Lehdessä julkaistaan kirjoituksia kaikilla skandinavisilla kielillä ja englanninkielellä. Kaikki artikkelit ja katsaukset käyvät läpi nimettömän vertaisarvioinnin.

Julkaisun englanninkielinen nimi on Journal of Clinical Radiography and Radiotherapy.

Kliininen Radiografiatiede -lehden toimituskunta  

Päätoimittaja
Metsälä Eija, FT, Metropolia ammattikorkeakoulu, eija.metsala(at)metropoia.fi, p 050 347 81 77

Toimitussihteeri 
Kortelainen Katariina, Suomen Röntgenhoitajaliitto, katariina.kortelainen(at)sorf.fi

Aronen Hannu, professori, Turun yliopisto
Jussila Aino-Liisa, TtT, Oulun seudun ammattikorkeakoulu
Henner Anja, TtT, Oulun seudun ammattikorkeakoulu
Niemi Antti TtT, Metropolia ammattikorkeakoulu
Tenkanen-Rautakoski Petra, Ylitarkastaja, Säteilyturvakeskus
Tenhunen Mikko, ylifyysikko, dosentti, HUS Syöpätautien klinikka
Walta Leena, TtT, Turun ammattikorkeakoulu

 


 
Tehy