Opiskelijan jäsenedut

Liittymällä liiton jäseneksi tuet ja kehität myös omia ammatillisia mahdollisuuksiasi. Yhdessä olemme enemmän. 
Jäsenintrasta löydät lisää jäsenetuja.


Ammatillinen edunvalvonta

Ammatillinen edunvalvonta on liiton perustehtävä.

Ammatilliseen edunvalvontaan kuuluvat röntgenhoitajien ja sonograafereiden ammatin ja ammatillisen koulutuksen kehittäminen sekä kliinisen radiografian kehittämiseen vaikuttaminen. Tavoitteena on, että jäsenten työlle on asianmukaiset edellytykset sekä työn kehittämiseen ja tehtäviin varataan riittävästi voimavaroja ja että jäsenten työn mitoitus, täydennyskoulutus ja työnohjaus edesauttavat työtyytyväisyyttä.

Liiton kautta saat myös kansainvälisiä yhteyksiä ja neuvontaa esimerkiksi ulkomailla työskentelyyn.

Henkilökohtainen neuvonta 

Autamme sinua kaikissa ammattiin liittyvissä ongelmatilanteissa.
Liiton asiantuntija-apu kaikkeen ammatilliseen edunvalvontaan on käytettävissä maanantaista torstaihin 9-15 välisenä aikana. Liitosta voi kysyä neuvoa/tietoa kaikissa röntgenhoitajan ammattiin, kliiniseen radiografiaan ja työsuhteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Radiografia –lehti

Kaikki liiton jäsenet saavat Radiografia -lehden kotiinsa maksutta. Lehti ilmestyy viisi kertaa vuodessa. Lisäksi lehti on luettavissa liiton verkkosivuilla jäsenintrassa.

Kliininen Radiografiatiede –lehti

Kaikki liiton jäsenet saavat vertaisarvioidun tiedelehden kotiinsa maksutta vähintään kerran vuodessa.  

Röntgenhoitajaliiton jäsenmerkki

Vain Röntgenhoitajaliiton jäsenellä on oikeus käyttää hopeista jäsenmerkkiä. Jäsenenä tuet Röntgenhoitajaliiton työtä röntgenhoitajien puolestapuhujana. Ammatistaan ylpeänä kuulut röntgenhoitajaliittoon.

 X-FILE – sähköinen portfolio ja rekrytointikanava

Sähköiseen portfoliopalveluuun X-FILEen voit tallentaa oman työ- ja koulutushistoriasi sekä tietoja itsestäsi. Palvelun kautta työnantajat voivat lisäksi hakea tekijöitä avoimiin työsuhteisiin ja sijaisuuksiin. Työnhaku onnistuu kätevästi palvelun kautta ja työnantaja saa automaattisesti CV:si kun jätät hakemuksen. Portfoliolla seuraat omaa kehittymistä ja osaamisesi karttumista. Portfolio on erinomainen työkalu pitkäjänteiseen ja systemaattiseen itsensä kehittämiseen.

Apurahat

Röntgenhoitajaliitto myöntää vuosittain jäsenilleen apurahaa erilaisiin lääketieteellisen kuvantamisen koulutusseminaareihin, konferensseihin ja opintomatkoihin sekä tutkimuksiin ja kehittämishankkeisiin.
Anja Kallion nimeä kantavasta rahastosta jaetaan apurahoja mm työelämä kehittämishankkeisiin ja tutkimus- ja kehittämistoimintaan. Lisäksi rahastosta voidaan myöntää vuosittain stipendejä erityisistä ansioista kliinisen radiografian parissa.

Ammatillinen ja säteilysuojelullinen täydennyskoulutus 

Suomen Röntgenhoitajaliitto tuottaa itse jäsenilleen laadukkaat ammatilliset ja säteilysuojelulliset täydennyskoulutukset, jotka täyttävät täydennyskoulutukselle asetetut suositukset ja ne ovat suoraan hyväksi luettavissa erityspätevyysnimikkeen haussa. Tulevaisuudessa kaikki liiton järjestämiin koulutuksiin osallistuneiden todistukset tallennetaan sähköiseen järjestelmään, josta ne ovat varmassa tallessa.

Täydennyskoulutuskalenteri laaditaan vuosittain ja ohjelma kattaa niin johtamisen kuin kliinisen radiografian alueita, usein vuorovuosittain. Tule mukaan oppimaan asiantuntijaluennoista ja verkostoitumaan kollegoiden kanssa. Koulutukset vastaavat kentältä tulevaan tarpeeseen ja ne suunnitellaan aina röntgenhoitajan työn kannalta tärkeistä lähtökohdista.

Täydennyskoulutukset ovat erikoishintaisia opiskelijoille.

Vakuutusedut

Vakuutusyhtiö If:n kanssa tehty sopimus tarjoaa liiton jäsenille tuntuvia etuja henkilökohtaisista vakuutuksista.

Lisää vaihtuvia rahanarvoisia etuja löydät jäsenintrasta. 

 
 
Tehy