Opiskelijat

Liiton jäsenenä saat parhaan ammatillisen edunvalvonnan turvan. Jäsenenä saat käyttöösi kaikki Suomen Röntgenhoitajaliiton tarjoamat edut ja palvelut.

Normaalien jäsenetujen lisäksi liitto tarjoaa vuosittain jäsenilleen vaihtuvia jäsenetuja.  

Tällä sähköisellä lomakkeella voit hakea liiton jäsenyyttä

PERUSOPISKELIJAT

Perusopiskelijoita ovat kaikki ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkintoa suorittava henkilö. Mikäli sinulla on suoritettua jo esimerkiksi lähihoitajan tutkinto, katsotaan sinut jatko-opiskelijaksi. Perusopiskelijat liittyvät liittoon joko henkilöjäseninä tai yhteisöjäsenen kautta. Perusopiskelijoiden jäsenmaksu on 15 €. Opiskelijajäsenyys muuttuu automaattisesti varsinaiseksi jäseneksi ilmoitetun valmistumisajankohdan jälkeen. Mikäli valmistumisaikataulusi muuttuu, muista ilmoittaa siitä liittoon. 

JATKO-OPIKELIJAT

Jatko-opiskelijota ovat kaikki joilla on jo aiemmin suoritettu  jokin toinen sosiaali- ja terveydenhuollon tutkinto tai jatkat opintojasi päätoimisena opiskelijana YAMKssa tai yliopistossa. Jatko-opiskelijajäsenyys on määräaikainen, muista ilmoittaa valmistumisaikataulusi tai päätoimisten opintojen päättyminen liittoon. Jatko-opiskelijoiden jäsenmaksu on 15€. 

 
 
Tehy